Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 30,00 лева в рамките на град Пловдив .

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 60,00 лева извън град Пловдив в рамките на България.

Цена на доставката:

Разходите за доставка на територията на град Пловдив се поемат изцяло от ЗАРА-11 ЕООД, когато общата стойност на поръчаните продукти е не по-малко от 30,00 лева

При поръчка под 30,00 лева за град Пловдив цената за доставка е  2,40 лева .

Разходите за доставка на територията на България се поемат изцяло от ЗАРА-11 ЕООД, когато общата стойност на поръчаните продукти е не по-малко от 60,00 лева.

При поръчка под 60,00 лева извън  град Пловдив за територията на България цената за доставка е  6.00 лева .

Срок за доставка – ЗАРА-11 ЕООД гарантира,че ще достави Вашата поръчка в най-кратък срок от потвърждаване на Вашата заявка.

Максимален срок за доставка на налични продукти: 24 часа за работни дни.

Максимален срок за доставка на липсващи продукти: от 24 часа до 48часа за работни дни.

Ако продуктът в момента не е в наличност или ще бъде доставен в срок по-дълъг от 48 часа,  ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем с Вас по телефона или на електронната поща.

График на доставка:

Доставките извън град Пловдив се извършват в работни дни според графика на обслужване на Rapido. Ако клиентът желае доставка в почивен ден, в определен час или при други условия, различни от обичайната услуга, то следва да бъде направена допълнителна договорка за възможността за изпълнение и цената на услугата.

ЗАРА-11 ЕООД  или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или на електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Начин на доставка:

1.Доставката се извършва от Rapido - куриерска фирма, наета от ЗАРА-11 ЕООД

на адрес, посочен от потребителя.

2. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти (в случай, че е избрана доставка с наложен платеж).

3. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

4.Пратки до поискване, не потърсени от клиента в срок от 5 (пет) работни дни, се връщат на ЗАРА-11 ЕООД  и ЗАРА-11 ЕООД се освобождава от задължението да достави пратката.

Допълнителни условия

Доставка на поръчка с начин на плащане наложен платеж се извършва само с Rapido.

Ако потребителят желае да получи пратката си чрез друга куриерска фирма, различна от Rapido, то той се задължава да заплати пълния размер на стойността на доставката.

При доставка по желание на потребителя с куриерска фирма или пощенски оператор, различен от Rapido, ЗАРА-11 ЕООД може да изиска потребителят да заплати стойността на поръчката предварително по банков път.

Начини на плащане

1.Заплащане при доставка

При избор на метод за плащане със "заплащане с наложен платеж” стойността на стоките се заплаща в брой на куриера в момента на получаването им.

2.Банков превод

При избор на метод за плащане със " Банков превод” стойността на стоките се заплаща с платежно нареждане по Банковите сметки на ЗАРА-11 ЕООД,упоменати в издадената фактура.

3.ePay

При избор на метод за плащане със " ePay” системата Ви препраща към ePay,където бързо и лесно можете да направите плащане.

Изключение от условията за доставка са поръчките на принтерна хартия , кърпи за ръце и почистващи препарати. При такива условия цената на доставката се договаря индивидуално.